Değerlerimizi Keşfetmek “Özümüzle Bağ Kurmak”

Eğitim Kategorisi: Kişisel Farkındalık
Eğitim Süresi: 13 Dk.
Eğitmen: Bürge Atalay

Kimlere Öneriyoruz?

İş ve/veya özel yaşamında değerleri ile uyumlu hedefler koyarak daha doyumlu bir hayata doğru adım atmak isteyen herkese öneriyoruz. 

Eğitimin Hedefi

Kişilerin değerlerini keşfetmelerini, güçlü yönleri ve değerleri arasında bağlantı kurmalarını sağlamak için faydalı olacak bilgilerin yanında, uygulamaya yönelik örnekler ve pratik ipuçları vermek. 

Eğitimin Amacı

Değerlerimizin iş ve özel yaşamlarımızda anlam yaratan gücü ile birlikte değerlerimizle güçlü yönlerimizin bağlantısının, seçimlerimiz, kararlarımız ve hedeflerimiz üzerindeki rehberliği hakkında farkındalık yaratmak.

Eğitim Geliştirdiği Yetkinlikler

  • Öz farkındalık 
  • Kendini Yönetme
  • Özyönetim 
  • Hedef Belirleme 

Eğitim İçeriği

  • Değerler Yaşamımızın Neresindedir?
  • Değerler Nedir? Ne Değildir? 
  • Beni Ben Yapan Değerlerim Nelerdir? 
  • Değerler ile Güçlü Yönlerin Nasıl Bir Bağlantısı Vardır?
  • Değerlerimizle Uygun Yaşayıp Yaşamadığımız Nasıl Anlarız?

 

 

Bürge Atalay

Profesyonel iş yaşamına İzgoren’de başladı. Burada yürüttüğü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü sonrasında sırasıyla Meteksan Bilişim Grubu eğitim yazılımları ayağında İş Geliştirme Uzmanı olarak, daha sonra ise Türk Kızılay’ı Genel Müdürlüğü’nde, yeniden yapılanma sürecinde, İnsan Kaynakları & Eğitim Uzmanı olarak Eğitim Birimi’nin kurulması ve yapılanması sırasında çeşitli görevler üstlendi. İnsan Kaynakları Bölümü organizasyon ve sistem gelişimi proje çalışmaları kapsamında sorumluluklar aldı, eğitim ihtiyaç analizi, gelişim planlama, ölçme-değerlendirme sistemleri, oryantasyon programları, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve JCI Akreditasyonu konularında çalışmalar yürüttü. 2006 yılında Güney Asya depremi sonrasında Türk Kızılay’ı 6. İnsani Yardım Ekibinde Uluslararası İlişkiler Delegesi olarak yer aldı ve Sri Lanka’da Türk Kızılay’ını temsilen uluslararası insani yardım kuruluşları ile ortak projelerde yer aldı. Kurumsal insan kaynakları sistemlerine ilişkin deneyimlerinden sonra  HRM Danışmanlık’ta seçme-yerleştirme, eğitim ve insan kaynakları projelerine yönelik süreçlerde Kıdemli İnsan Kaynakları Danışmanı ve Eğitim Koordinatörü olarak çalıştı. Çeşitli sektörlerde birçok kurum ve kuruluş ile farklı kademelerde yürüttüğü işe alım projelerinin yanı sıra, Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri, Yetenek Yönetimi, Eğitim & Gelişim Yönetimi, Hedef Belirleme, Kariyer Yönetimi konularında eğitimler verdi. Üniversitelerde öğrencilere yönelik, iş ve kariyer yaşamına dair çeşitli seminerler verdi. 2015 yılında Türk Telekom- Innova Bilişim Teknolojilerinde İnsan Kaynakları İş Ortağı olarak çalışmaya başladı. Innova işe alım süreçleri ve dış kaynak çalışan yönetimi, insan kaynakları süreçlerinin uygulanması, işe alım-terfi süreçlerinde değerlendirme merkezi uygulamalarının yürütülmesi, çalışan-işveren ilişkilerine yönelik süreçlerin yönetimi konularında çalışmalar yürüttü. Bu dönemde WYG & Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen TR33 Bölgesi’ndeki İşveren ve İşçilerin Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi’nde Uzman ve Eğitim Koordinatörü olarak çalıştı. 2018 yılından itibaren HRM Danışmanlık bünyesinde Genel Müdür olarak çalışmaya başladı. İktisat bölümü mezunu olan Bürge Atalay, 2020 yılı sonu itibariyle çalışmalarını eğitmen, insan kaynakları danışmanı ve profesyonel koç olarak sürdürmeye başladı. Bugüne kadar çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları ile iş yaşamının güncel, değişen dinamikleri üzerine görüşlerinin yer aldığı haber ve röportajları yayınlandı.  ICF onaylı, Adler International Learning’in temel ve ileri düzey koçluk sertifikasyon eğitimlerini tamamladı. Halen İzgören Akademi bünyesinde eğitmenlik yapmaktadır.


Tanıtım Videosu