Dijital Dünyada Doğru İmaj

Eğitim Kategorisi: Gelecek ve Başarı
Eğitim Süresi: 29 Dk.
Eğitmen: Aslı Akın

Kimlere Öneriyoruz?

Gerek iş gerekse sosyal hayatı nedeniyle dijital platformlarda bulunan ve sosyal medya kanallarını kullanan herkese bu eğitimi öneriyoruz.

 Eğitimin Hedefi

Bu eğitim ile hedefimiz, dileyen herkesin dijital platformlarda doğru bir imaj sergilemesine katkıda bulunmak, dijital dünyanın dinamiklerini benimseyerek uygun bir davranış dili geliştirmesini sağlamak, katılımcıların sosyal çevreleri ve iş ağlarıyla etkileşim kurduğu kanalları belirlemesine yardımcı olmaktır.

 Eğitimin Amacı

Eğitim amacı, farklı dijital platformların farklı davranışlar gerektirdiğini benimseterek kullanıcıların profil fotoğrafı seçiminden içerik paylaşımına, dijital görgü kurallarından çevrimiçi  toplantı adabına geniş bir yelpazede önem taşıyan noktaları fark etmesini sağlamaktır.

Eğitim İçeriği

• Dijital Dünya Nasıl Bir Yer?
• Dijital Dünyada Nasıl Doğru İmaj Çizilir?
• Dijital Dünyada “YAKIŞANI GİY”mek
• Dijital Dünyanın Kıyafet Kodları
• Dijital Dünyada “YAKIŞANI YAP”mak
• Dijital Görgü Kuralları
• Çevrimiçi Toplantı Adabı
• Sosyal Medya Detoksu Nedir, Nasıl Yapılır?

Aslı Akın

Profesyonel hayatına ATV Haberde başlayan Aslı Akın, kariyeri boyunca uluslararası ajanslarda kıdemli metin yazarı olarak çalışmış; kurumsal iletişim, doğrudan pazarlama, etkinlik ve sosyal medya alanlarında birçok ödüllü kampanya kurgusunun yaratım sürecinde görev almıştır. 

 Bilişim, telekomünikasyon, hızlı tüketim, otomotiv ve moda sektörlerinin önde gelen markalarıyla çalışan Aslı Akın, online ve offline pazarlama stratejilerinin belirlenmesi, marka konumlandırma, yaratıcı içerik ve kurum içi iletişim kampanyalarının planlanmasında aktif rol oynamıştır.

 İletişim alanındaki çalışmalarına paralel olarak modaya olan tutkusunun da peşinden giden Aslı Akın, stil danışmanlığı alanındaki eğitimlerini İtalya/Milanoda tamamlamıştır. Kıyafetlerin de önemli birer iletişim aracı olduğuna inanan Aslı Akın, hem bireylere hem de kurumlara danışmanlık ve eğitimler vermektedir. 


Tanıtım Videosu